14 Mayıs 2009 Perşembe

Prostat kanseri 10 Erken İşaretler genellikle gözden kaçmış Git

Kadar kanser yayılmış defalarca onlar prostat kanseri var Maalesef, pek çok erkek, daha tedavisi zor hale bulmuyorum. Bu erken aşamalarında nedeni, prostat kanseri sık sık belirti yoktur. Çünkü prostat kanseri Amerikalı erkeklerde kanser, ikinci en yaygın tür, cilt kanseri sonra bile bir problem.

İyi haber ise, bu değer uyarı için işaretler vardır. Veya bir adam hayatını uyarilar bu değişiklikler de, bir doktor bir sağlık kontrolü için erken değil, en az kafa önemlidir.
.

Yardım Anne kalın Kolay Beslenme ile Güçlü
Nestle beslenme Drugstore.com 10% Kaydet

1. Zorluk urinating. Bu, sizin gibi duygu şeklinde olabilir ve sonra hiçbir şey, ara durak çıkan içi veya daha sık gitmek zorunda kalmadan gitmek zorunda. Başka bir giriş genellikle uzun veya duygu bu bile işiniz bitince gitmek zorunda top sürme şeklinde alır zorluk durak değil. Çünkü prostat bezi ve idrar yolu çevreleyen - Her iki idrar ve sperm taşıdığı tüp - bu yerde işeme veya boşalma engeller, hatta çok küçük bir tümör. Prostat bezi çok erkeklerde de yaş olarak ve bu genişleme benzeri idrar sorunlarına neden olabilir genişlemiş olur, prostat olarak yapabilirsiniz huylu iltihabı. Yani gerek yok merak için olabilir, ancak sadece bir doktor diğer bir çıkışı sıralayabilirsiniz.

2. Ağrı sırasında urinating. Yine, bu sorunu bir prostat tümör olan idrar yolu üzerine basılarak olabilir. Ancak, ağrı sırasında urinating Ayrıca prostat, prostatitis olarak bilinen enfeksiyonun bir belirtisi, ve hangi olmayan prostat bezinin kanser genişleme olduğunu huylu prostat hiperplazi (BPH), of.
Caring.com Tavsiyesi bir Yapılacaklar Listesi
Bir Loved One Sağlık Declining mı Zanlısı ne var

İnceleme sağlık kaygı ve düşüş sağlık yapılacaklar listesi ve ilgili sağlık endişeleri ve Caring.com at küçülüyor sağlık işleri.

3. Kan, idrar içinde. Bu işareti daha az yaygın olmakla birlikte doktora gitmek için bir neden. Çok fazla kan olması gerekmez; tek fark edebilirsiniz pembemsi bir renk veya karalama olduğunu. Idrar yolu enfeksiyonları bazı türleri idrar de, ama kan neden olabilir doktor ayırt etmek için test yapmak gerekir.

4. Zorluk almak veya ereksiyon tutmak. Evet, bu gerçekten çok konuşmak zor. Ama eğer olay değil olduğunda, veya istediğiniz şeyleri bir inceleme zamanı "yarım palamut," takılıyorum. (Erkek ortakları delicately bu çevresinde yürümek, ama gerek eğer yeterince sık düzenli olarak seks hayatı girişimine oluyor, bir tür olan ve olmayan şekilde tehdit eden bir konu tanıtmak için zaman bulabilirsiniz.) A prostat tümör engelleyebilirsiniz bir ereksiyon olması veya boşalma için sürdürülmesi gelen sertleşmeyi engelleyebilir sağlar penisin için kan akımı artar. Prostat ve BPH genişlemesi de, bu nedenle, panik yok bu neden olabilir ancak doktorunuza konuşma yapmak.

5. Kan, meni içinde. Idrarla (# 3) kan gibi bu giriş, sık sık çok net açıklanan değildir. Bu kan çok sayıda, daha adil sperm pembemsi için yeterli gibi veya değişken, prostat kanseri erkeklere göre değil. Gals, bu çok yardımcı olabilir; eğer sperm için seks sonra, yüksek sesle konuşmak tek renk fark.

6. Kronik kabızlık ve diğer bağırsak sorunları. Prostat bezi, mesanenin ve rektum önünde aşağıda, dolayısıyla sindirim fonksiyonları ile bu yerde bir tümör bulunur. Ancak, bir çeşit tavuk ve yumurta durum; kronik kabızlık bir genişlemiş prostat için bezi üzerine baskı ile de tam tersi olarak katkıda bulunabilirsiniz. Kronik kabızlık ve bağırsak sorunları da kolon kanseri erken bir göstergesi olabilir. İyi bir genel kural ise, kabızlık, gaz ve diğer bağırsak belirtileri sorunum olduğunu uzakta ne zaman diyet, doktor konuşmak değiştirmek gidememektedirler.

7. Sık sık ağrı alt sırt, kalça veya üst thighs. Prostat kanseri için en sık siteleri, alt sırt, havsala vardır, yayılmış ve kalçalar. Açıklanamayan ağrı ve hassasiyet bu alanda sorunsuz bir göstergesidir. Çalıştırmak gelen ağrı bu tip ayırt etmek için bir yolu-of-the-değirmen siyatik ve alt sırt ağrıları bu derin ve sönük ağrımak gibi hissediyorum olabilir. Ancak uzmanlar herhangi bir alt veya geri gitmek değil kalça ağrıları doktor görmek için bir sebep olduğunu söylüyorlar.

8. Gecenin ortasında işemek için olmak. Bu el belirtiler o erkek prostat kanseri tanısı biridir artık geriye bakmak ve hatırlamak söylüyorlar. Eğer daha sonra bir gece acil, doktor ve PSA testi için Seyahat gitmek gerek kendinizi daha uyanık bulmak için bulunuyor.

9. Sızıntısı veya idrar top sürme. Hakkında, ancak gerek neredeyse kimse müzakerelerin İşte bir tane. Temel olarak bu genellikle ancak fark küçük ölçekli oluşur idrar tutamama, bir erkek sürümü. Daha uzun banyo gezileri siz top sürme durdurmak için veya kaçak tuvalete yolu üzerinde sahte işaretler vardır bekleyin. Kadınlar, eğer siz bu pantolonuna ya da kot pantolon gibi sidik kokusu fark çamaşırları yaparken, delicately, doktor bir ziyaret etmenizi öneririz.

10. Sen 50 demektir ve risk faktörleri vardır. Erken prostat kanseri beri çoğunlukla hiç belirti var olan riski vardır erkeklerin doktorlar konuşmak ve düzenli PSA testleri ve rektal sınav var (özür dilerim!) İster tek olay veya hiçbir şey fark gerekir. Kim - kilolu olmak, yüksek yağlı diyet yemek, prostat kanseri vardı Aile geçmişi - özellikle baba Afrika ve Amerikan iniş olmak ve tüm artış prostat kanseri riskini sigara. Başka bir çok erkek bilmiyorum: Eğer aile içinde kadınların göğüs kanseri öyküsü varsa, bu hatalı genlerin prostat kanseri riskini artırabilir taşıyabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder