20 Mayıs 2009 Çarşamba

idrar yolu enfeksiyonları tedavisi için


Fibromiyalji ve diğer ağrı bozukluğu ile ilgili sorulara cevaplar


Boğaz temizleme
Daha nasıl Adım tarafından Kılavuzu oğlumun tikler Basit ve Kolay Adım Sona Erdi
EndMyTics.org

Geçici Termometre
Hafif alin tarama ile Doğru sıcaklık. Doktor tavsiye etti.
www.exergen.com

"Bademcik Stones Cure"
Oku Bu Urgently keşfedin ... Gizli Cure için bademcik Stones!
TonsilStonesRemedies.com

Post Burun Damla Telafiler
Hızlı, etkin ve güvenli. Doğal PND durdurmak için kanıtlanmış.
IMedix sağlık bilgi için Ara Powered by:

Bir boğaz ağrısı insanların çoğu bir veya iki kez bir yıl, farklı mekanizmalar ve mikroplar neden oluşur. Bu büyük bir boğaz ağrısı ve ateş en sık virüs, bu enfeksiyonlar antibiyotikler ile tedavi edilemez. Soğuk algınlığı ve öksürük bir boğaz ağrısı tahriş yol açabilir veya bir damla tarafından. Allerjenler de boğaz ve Coxsackie virüs neden ateş tahrişe sebep olabilir, boğaz ağrısı, ağrı olarak yanaklarda, dişeti ve dudak olarak. Bu, El-Ayak-Agiz hastalıktır.

Boğaz ağrısı bir diğer önemli nedeni de antibiyotikle tedavi edilebilir bir STREP enfeksiyondur. Burada kesin bir belirti için bakteriyel boğaz ağrısı ve Tanı kurmak için:

1. Fazla 3 gün süren Yüksek ateş genellikle STREP ilişkilidir.

2. Ve bademcikler kırmızı ve sarı bölümler ile boğaz ağrısı beyaz.

3. Hasta kişiye önce pozlama

4. Baş ağrısı, mide ağrıları veya kusma

5. Ince taneli kırmızı döküntü streptokok bir toksin nedeniyle.

Eğer çocuğunuz 3 altında bir soğuk, onun boğazını çok kırmızı birçok belirtiler var, genel durumu çok kötü sadece boğaz ağrısı oluşabilir, süre öksürük ve veya yutma sürece dışında, öyle gelen boğaz basılarak daha bir STREP enfeksiyon muzdarip değil olasılıkla.

Bu enfeksiyon tükürük yoluyla, öksürük bulaşıcı olduğunu ve el ile temas veya kişisel eşyaları hasta. Virüs için kuluçka süresi genellikle streptokok ise 3 hafta sadece 2-5 gün vücudun içinde çarpmak gerekir 3 gün oldu. Hasta veya caregivers bir boğaz ağrısı ve başlangıcından hemen sonra, bu yüzden bir STREP enfeksiyon bazı olası belirtiler oluşabilir kadar beklemeniz gerekir bir doktora başvurmalısınız.

Eğer doktor bir ev tedavi, size acetaminophen veya ibuprofen, ya da her ikisini de, boğaz lozenges, gargles veya sıcak tuzlu su ile eczacılık ürünleri gibi analjezikler kullanabilirsiniz çocuk söyledi. Chloraseptic ürünleri bir ağrı gidermek için anestezik olarak, ancak işlevi olabilir sadece çocuklar yeterince eski o yutmak değil anlamak için kullanılabilir. Bal ve limon ile Bitkisel çay da gösterilir. Narenciye suyu, ama vitaminler ile vücut sağlamak sonuç genellikle Viral enfeksiyonlara durumunda daha iyidir.

STREP için en yaygın olarak kullanılan antibiyotik, ancak penisilin ve diğer ilaçlar gibi Amoxicillin parası sonuçları daha hoşgörü ve özellikle çocuklar gösterdi. Oral antibiyotikler az 10 gün o STREP veya vücudun döndürmez sağlamak için alınması gerektiğini bu direnç geliştirir. Eğer ağız ilaç ya da gerçek iyileştirmeler göstermek değil, çocuğunuzun ve iki veya üç kez günlük penisilin çekim her zaman mevcuttur hapları yutmak intramuscularly idare edilmelidir yapamazsınız günde bir.



http://sagliksagligim.blogspot.com/2009/05/dominik-cumhuriyeti.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder