11 Mayıs 2009 Pazartesi

ABD domuz Nezle Gribi 1900 Kişi-Kişi İletim Şimdi Ortak Sayısı

Perşembe, 7 Mayıs (HealthDay Haberler) - veya domuz şüpheli durumlarda ABD'de gribi doğruladı sayısı 1900 yaklaşırken olduğunu federal sağlık yetkilileri Perşembe, en yeni durumda artık kişi neden söyledi için kişi iletim ve bazı bağlantı Meksika gibi durumda ne zaman patlak yaklaşık iki hafta önce başladı.

"Sadece 10 yüzde doğruladı durumda," bu salgının bir kaynak olduğuna inanılıyor Meksika için bir yol var, Dr Richard Besser, bu merkezleri Hastalık Kontrol ve Önleme için hareket müdürü, bir öğleden sonra telekonferans sırasında söyledi. "Bu toplumda sürekli iletim gösterir. Bu gibi [virüs] ki numarasını git görecegiz, ülke çapında daha fazla seyahat beklenebilir. While there Meksika seyahat kimden olarak giriş olabilir, yayılmasını da Meksika seyahat ", dedi gerektirmez sürekli's.

Besser artık 1823 muhtemel doğruladı ve 44 eyalette durumlarda, bu enfeksiyonları en hafif ve hızlı bir kurtarma sonuçlandığını söyledi. Domuz gribi ile hastanede yatan bireyler ve medyan yaş 15'dir.

Ayrıca CDC vaka sayısı raporlama konsantre durdurmak ve planladığını söyledi nerede gribi etkinliği en ülkede telaffuz edilir konsantre başlar. "Bazı durumlarda noktası üzerinde raporlama At artık bir halk sağlığı açısından, ancak değeri var bilmeden nerede önemli kalır bu gribi faaliyetleri büyük miktarda görüyorsanız ülkede," dedi.

Besser da telekonferans iki diğer önemli konular ele:

* The H1N1 domuz gribi, yeni bir virüs olarak, strains benzerlikler gösterir düşünce, ABD'nin ilk enfekte kişinin geri 2005.
* İnsanlar "," burada kişiler bilerek birine grip ile inancı kendilerini açığa domuz gribi partiler sahip olabilir, artık daha fazla koruma sağlamaz bazı dokunulmazlık kazanıyor önümüzdeki kış bir daha öldürücü formu olarak domuz gribi döner. Besser bir "büyük bir hata olarak fikrini reddetti."

Perşembe günü, New England Journal of Medicine erken CDC araştırmacılar tarafından yapılan bir araştırmaya bir domuz gribi virüsü geçerli patlak ilgili benzer enfeksiyonun 11 cases in the United States 2005 yılından bu yana kaydedilen söyledi yayımladı. Bu yayılmacı strains sözde "üçlü adlandırılan-reassortant" virüsler, mevcut H1N1 zorlanma - gibi - bu kuş, domuz ve insan virüs gelen genlerin içerdiği anlamına gelir.

Tüm ancak iki durumda olan domuzlar ile doğrudan veya dolaylı temas vardı insanlar dahil, ama "Başka bir hastada, insan için insan iletim şüpheli olduğunu," bir ekip Dr Lyn Finelli ve CDC's Grip bölümünün liderliğindeki yazdı. Hastalar genellikle genç vardı - 10 yıllık bir yaş ortalaması ile - ve dört 11 durumlarda yeterince hastanede gerektiren ağır olduğunu, iki invaziv mekanik havalandırma ihtiyacı ile. Dört hasta, rapor göre antiviral ilaç Tamiflu ve sonunda geri verildi.

Grip bu tür vakaları H1 virüs son zamanlarda, sekiz 11 vaka ile almak için CDC tarafından Haziran 2007 tarihinden sonra rapor olarak çıktı, the researchers kaydetti. Bu durumlarda CDC's rutin "pasif" gribi gözetim sistemleri ve ek fakat tanımlanamayan durumlarda yoluyla oluşmuş olabilecek tespit ise, uzmanlar söyledi.

Bulguları hayvansal kökenli grip virüsleri ile "insan enfeksiyonları, hatta bu görünen klinik hafif olması için, emri insanlar için epidemiyolojik riski değerlendirmek için ayrıntılı bir halk sağlığı soruşturma," araştırmacıları söyledi öneririz.

Bir telekonferans konuşan Besser da adlandırılan domuz gribi partilerin raporları ele aldı.

"Domuz gribi H1N1 partiler olması büyük bir hata" dedi. "Bu yeni ortaya çıkan enfeksiyon ve daha fazla her gün, ama öğrenme nasıl tek bir kişi tarafından enfeksiyon etkiledi olacak bildiğimiz bir şey değildir. Bu büyük bir hata. Bu kişiler ve riskli çocuk ve CDC insanlar ders izleyin tavsiye etmez koyarak olduğunu. "

Gibi salgın devam ederse, CDC sağlık tehdidi, nasıl da yayılmış olduğu için test etmek için daha iyi yollar, Besser söyledi virüsün daha iyi anlaşılmasını sağlamak amacıyla çeşitli yönleriyle çalışmaya devam eder. Sürmekte Araştırma içerir: hızlı tanı testi bulma; anlayışı "yayılmacı shedding" (ne kadar uzun süre başkalarına) virüsü geçirebilir; nasıl virüs sahip transmitted belirlenmesi ve ne kadar iyi antiviral ilaçlar eser öğrenme.

Test ve domuz gribi virüsünün iki ortak antiviral ilaçlar, Tamiflu ve Relenza maruz kalır, bu CDC göre buldu.

Salı günü, ABD sağlık yetkilileri, ülke genelinde gribi ve şiddeti de mevsimsel grip gibi görünür domuz, salgının, bu nedenle okul ve yakın tekrar gerekir mi tüm okulların açık olması gerektiğini söyledi.

Ölüm Teksas bir kadın, bir domuz gribi kimden ölmeyi ilk ABD'de yaşayan ve bu hafta başında, "bu grip çok ciddi bir enfeksiyon olabilir bize hatırlatıyor ve bizim çok önem verdiğimiz gerekiyorsa's," Besser Çarşamba söyledi .

Yayınlanan haberlere göre, Teksas sağlık yetkilileri dedi Judy Trunnell görünüşte doğrudan H1N1 domuz gribi nedeniyle değil 33 ölüm yaşındaki öğretmen, o da belirtilmemiş "kronik temel koşulları vardı dikkat."

Geçen hafta, Meksika, aynı zamanda temel sağlık sorunları vardı, bir Houston hastane içinde domuz gribi hastalıktan öldü bir 23 aylık çocuk. O, mevcut domuz gribi salgınının gelen Amerika Birleşik Devletleri, ilk kaza oldu.

Perşembe günü, Dünya Sağlık Örgütü () geçerli bir salgın salgını olur bu dünyada kadar 2 milyar insan domuz tarafından gribi bulaşmış olabilir WHO söyledi.

Bir yayınlanan raporda Çarşamba WHO olarak önümüzdeki hafta olarak A H1N1 domuz gribi aşısı uluslararası üretim için arama karar söyledi. Aşı araştırma dairenin girişiminin başkanı Kanada Basın söyledim böyle bir karar bazı aşı üreticileri, grip B virüslere karşı bir aşı dahil değildir bazı çok yapmak güç olabilir.

The CP de bir uzman paneli May 14 domuz gribi konusunda mevcut bilimsel inceleme ve olup aşı üreticileri bir aşı yeni H1N1 virüsü karşı korumak için yapmak için arama konusunda WHO Genel Direktörü Margaret Chan tavsiye karşılamak söyledi.

Perşembe günü, Dünya Sağlık Örgütü, Kanada, İspanya ve Birleşik Krallık ile Çoğu durumda Meksika ve Amerika Birleşik Devletleri dışında olan 24 ülkede gribi domuz neredeyse 2400 doğruladı durumlarda rapor oldu.

-Meksika 'da doğrulandı Bu durumda 1112 laboratuvar olduğunu, 42 ölüm de dahil olmak üzere salgın bir kaynak. Amerika Birleşik Devletleri iki ölüm, WHO söyledi dahil 896 doğruladı durumlarda rapor vardı.

Bu arada Meksika City, hükümet tüm işletmeler, Associated Press Çarşamba rapor yeniden açmayı sağlamıştır. Bu spor alanları, sinema salonları ve restoranlar yer alıyor. Ancak, işletmeler de hasta olabilir ve cerrahi maske için ekran gerekir hala çalışanlar ve müşteriler için zorunlu olacak, AP söyledi.

Yüksek okul ve üniversiteler Perşembe iki haftalık kapatma enfeksiyonları sınırı amaçlanmıştır sonra tekrar açıldı. Genç çocuk okula Pazartesi iade, haber servisi söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder