9 Mayıs 2009 Cumartesi

Bul gebe için

En başarılı bir bebek gebe için adet döngüsü ve yumurtlama noktası during. Olgun yumurta bekliyor Bu sırada döllenmifl gerekir. Bu yumurta yaklaşık 12 saat boyunca kalır ve daha sonra bozulmaya başlar. Vücudunuzun ve bazı basit testleri dikkat Paying zaman hamile almak için öğrenmenin en iyi yolu vardır. Sonra siz, daha sonra da elde hamile için şansınızı arttırır cinsel ilişki planlayabilirsiniz ovulating olduğunu biliyorum.

Zaman ovulating olduğunu bulma Bir çok kullanılan yöntem gün sayısı içindir. Bir sonraki adet döngüsü olduğunu nedeniyle zaman büyük olasılıkla ovulating olur 12-16 gün önce. Bir kadın için normal bir döngüsü 28 gün ve 14. gün civarında genellikle hamile almak için en iyi zamanı. Bu yöntem size yardımcı olacak birçok çevrimiçi hesap makinası var.

Bu doğurganlık bazal vücut sıcaklığında artış gösteren başka bir yöntemi. Bazal vücut sıcaklığı vücut rahat ulaşırsa en düşük sıcaklığı. Bu sıcaklık 0,5 1.6 derece yükselecek ovülasyon sonra. Gerçekten bu sıcaklık artışı hissetmek için ancak bir bazal termometre kullanarak algılayabilirsiniz mümkün değildir. Sıcaklığında artış progesteron olan yumurtlama tarafından teşvik olarak artış neden olur. Bu yöntem aslında gebe, ancak ne zaman bu yüzden birleflme birkaç gün planı sağlayan ovulating belirlemek yardım edebilecek bir kaç ay içinde sıcaklık bu artış charting en iyi zamanı tespit edemezsiniz önce yumurtlama ve hamile olma şansınız artar.

Ovülasyon signifying bir ve daha doğal üçüncü yolu boyun balgam dikkat etmektir. Ovülasyon sırasında, bir stretchy, ince ve açık doku içine boyun balgam değişir. Bedenin de onun bir sürü üretir. Sırada yer alan balgam değişiklikler için, korumak, beslemek ve sperm ve hızını artırmak olarak Yumurta yerine geçecek. Bu nedenle, bu var, bu vücudun almaya hazır olduğunu daha sperm beslemek için elde hamile bir şansını artırmak için ise dokulu balgam değiştirildi daha.

Bir bebek gebe için planlama için yukarıda bahsedilen yöntemleri yanında, idrar testleri ve luteinizing hormon (LH) tespit vardır. Bu hormon bir artış ve yumurtalık bir yumurta sürüm sinyalleri. Bu bir LH dalgalanma diyorum. Bu sadece bir yumurta sürüm sinyalleri, ancak progesteron ve endometre meydana gelen bir döllenmifl yumurta bu aşılama bildirmek için üretiyor. Çünkü bu hormon yumurtlama önce artar, bu size yaklaşık 24 saat, sadece meselesi birleflme planlaması için uzun zaman vermez.

Yukarıdaki ve gün veya charting sıcaklıklarda sayan ötesinde, o yerine idrar ovülasyon algılamak için tükürük kullanan bir yöntemdir. Belki Bebek Bell Yaşam tarafından ovülasyon tahmin için% 98 doğruluk oranı vardır. Bu LH düzeyleri algılayabilir idrar, tükürük gibi yumurtlama ve 2-3 gün 3-4 gün önce aşağıdaki östrojen düzeyleri artış algılayabilirsiniz. Bu basit bir tükürük testi convenient ve idrar testi gibi Dağınık olarak olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder