26 Mayıs 2009 Salı

Nasıl Fırsat ve kaçının Diz Ağrı için

Diz ağrısı, özellikle egzersiz çok kişi etkiler. Her zaman doktorunuz ile herhangi bir çalışma rutin başlamadan önce kontrol etmeniz gerekir herhangi bir sağlık durumu gibi. Eğer doktorunuz size verilen "tüm açık", işte yapabileceğiniz ağrı ölçüde kolaylaştırır ve egzersiz daha rahat bir şeyler vardır.

One of the largest gruplarının koşucuların bir diz ağrısı ve yaralanma çekmek için. Bu yaygın overtraining nedeniyle, sıkı hamstrings ve tekrarlayan yüksek darbe. Bu yaralanmaları önlenebilir olduğunu rağmen cesaret kırıcı ses May, bu iyi haber.

Ne yapabilirim?

Stretch
Herkes bu çok rutin başlamadan önce streç önemlidir biliyor. Sizin için birçok kas yaralanmaları önlemek için, Stretching ve egzersiz daha rahat olun. Ne zaman sıkı hamstrings var, daha fazla baskı dizlerinizin üzerine yerleştirilir. Için diz yaralanması Bu genellikle sonuçları. Bunu engellemek için mükemmel bir şekilde yapmak için önce ve her çalıştırmak sonra uzanıyor topal olduğunu.

Bu ayakkabıları kontrol edin.
Uygun vites olması çok önemlidir. Eğer ayakkabılar çok eskimiş ve artık uygun yastık sağlamak, bunlardan kurtulmanın. Bu nedenle, etkisini doğrudan bacak ve diz gider hiçbir yastık olduğunu egzersiz ayakkabıları bir yastık çalışan etkisini absorbe için yardımcı olur. Bu şekilde bir dişli emin Ayakkabılarını her 500 mil yerine yapmak için harika bir yoldur.

Yavaş yavaş artırın.
Ortak bir hata çok yakında sizin egzersiz arttırmak. Çok erken stres ve yaralanmaya sebep olabilir dizler için gayret ekleyebilirsiniz kadar Jumping. Bu yavaşça oluşturmak emin olun. Bu sırada zarar önlemek için sadece çalışan mesafe için her hafta beş yüzde eklemek önerilmektedir.

Bunu kabul edelim, bizim diz önemlidir. Onlar bizim günlük yaşamda, bu nedenle önemli onlara bakmak süper bir büyük rol oynuyor. Eğer genç yaşta yaralanma sonra uzun bir süre için zarar mücadele olacak üzerinde diz kaybedersiniz.

Önleme.
Birçok insan bu zaman en diz yaralanmaları kaynaklanıyor genç fark yoktur. Ne olursa olsun, sadece çok fazla baskı alabilir dizlerinizin olan eski. Ama ne zaman genç ve sağlıklı Genellikle daha sonra diz gerçekten alabilir çok ele düşünüyorum. Bu yüzden diz erken bakım emin olun. Çıkmak musunuz ve çılgın şeyler yapmak dizlerinizin bir ücret ödemeden.

Diz bir çok kullanmanın inanılmaz bir ortak, ancak bir sınırı vardır. Sonra dizlerinizin sonra uzun bir süredir diz ağrısı mücadele olacak alabilir sınırı geçmek. Sonunda en nagging diz ağrıları ve maliyetleri para ve ameliyat gerekir genellikle yavaş bir iyileşme var.

Ve özen dizlerinizin. Şimdi diz ağrısı karşılaşan veya öncesinde diz ağrısı önlemek için, planlama olan adımları izleyin ve diz bakmak ister. Onlar bir vücudun en önemli parçaları arasında yer alıyor.



http://sagliksagligim.blogspot.com/2009/05/amerikann-en-saglkl.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder