17 Mayıs 2009 Pazar

Geri vücudunuzun al: Post-Hamilelik egzersiz

Eğer önceden bebek BOD, muhtemelen bazı ekstra yardım kullanabilirsiniz birkaç vücut parçaları vardır dönmek için çalışıyoruz. Önce ve sonra da bir iki günlük bu güç hamle eklemek için üç kez bir hafta gücü rutin Hamilelik ve doğum sırasında zayıf olabilir alanlarında kadar firma için doktorunuza kimden Tamam alıyorum.

Çekirdek denetimi: Saatleri
Diz bükük ve ayakları yere rahat bir mesafe appart düz Lie on your back with. Bir saat olarak havsala of 12:00 ile düşün senin göbek, 6:00 için kasık kemik at ve 3:00 ve 9:00 sizin hipbones at. Tuşuna basın havsala aşağı saatin yüz civarında. her numara dokunaklı. () Kasları idrar bu kontrol akışını sıkın olarak her bir dokunuş, bir Kegel daralma var. Her yönde dört saat dönmelerin musunuz.

Pelvik taban: Asansör
Otur bir sandalyede veya yalan arkanı rahat. Asansör için perine kadar sizin göbek kadar seyahat düşünün. Asansör milin altında sözleşme için Başlat'ı ve giderek "Asansör" olarak kaynaşmış ve yoğunluğunu artırmak kadar gider. Güçlü bir an için bir "üst ulaşmak", daha sonra yavaş yavaş "Asansör" aşağı alt sürüm tutun. Tekrar 6-8 kere
Diğer hissedin Büyük Ağırlık:

İlgili linkler:
Bebeğiniz teslim sonra Sorunları - Konu Genel
The Perfect Hamilelik Ağırlık: No More Eating İki
Pelvik taban (Kegel) sırasında ve gebelik sonrası egzersizleri
Son Güncelleme: 26 Mart 2009
Filed under: Büyük Ağırlık hissedin
Ayrıca Etiketlenmiş: çekirdek, egzersiz, sağlık dergisi Mart 2009, pelvik taban, sonrası hamilelik, gebelik
Yorumlar (3)
Aşağıdaki içeriği Health.com kullanıcılarının görüşlerini temsil eder. Bu editorially tıbbi veya fiili doğruluğu için inceledik değildir. Bu tıbbi danışma teşkil etmez. Tıbbi tavsiye için doktor bakın.


www.gaziataturk.net

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder