10 Mayıs 2009 Pazar

Bir Grip ve Kontrol Sizin Panik Atak alın

Tek yapabileceğiniz en önemli ve etkili bir şey aslında geri durum bir adım atmak ve nefes başlar. Nefes dinleme ve kontrol etmek için yavaş deneyin ve kademeli olarak ve yavaş yavaş ve emin nefes tarafından. Yap bir ritim gidiyor ve akciğerlerinin desenler yavaşlatacak çalıştığınızda almak emin olun. Bir anksiyete krizi yaşıyorsanız, bir şeyler yapacaksın duygusu bu sandığı ve asitli sıvı bir tür ile mide yanıklar ezilmiş olan olmasıdır. Senin karın çıkarın ve çok hava olabildiğince ile doldurun. Sonra vücudun doğal nefes ve saldırının hemen önce aynı ritmi elde yapabiliyorsunuz. Aslında, bir kendini hemen hemen her gün ve bu doğal olarak size gelecektir teknikleri nefes bu tür uygulama için korumak için büyük yollarından biri.

Ayrıca küçük bir araştırma yapmaya çalışın ve bulmaya çalışın tam olarak anksiyete nedeni. Çünkü nedenlerin bir bütün ana neden anksiyete atakları karşılaşmış olabilir olabilir Aslında bulmak için de kolay değil. Bu genetik, kalıtsal, hatta bazı şeyleri size kendinizi ortaya are olabilir. Bir kere bizim anksiyete saldırının çok neden dışarı kök için, bir daha olay bu saldırıları durdurmak için mümkün olacaktır. Ne yapabilirim, kim için ve ne anksiyete nedeni bulmak testlerin bir dizi yapacak bir doktor ziyaret edecek. Bu döngü sana içinde biraz terapisi, ancak yavaş yavaş, bir artış elde olacaktır.

Ancak, var çok kişinin bu zihniyet hakkında konuşmak Son. Ruh eğitim bir sen iş için en etkili yöntemlerden biri için anksiyete atakları kurtulmak ve bu elde bazı ruhsal eğitim almış. Sinirlilik savaş için bir büyük ölçüde etkili yollarından biri de Bilgi Kendini öğretmektir. Biz bu kadar yanında biz anksiyete bir küçük miktarda içeriyor eğimli olmak ne demektir tanımak vardır. Olursa olsun bu karanlık veya iş bu süre bir korku, onlara belki de kendini öğretmek olduğunu yapabileceğiniz en mükemmel şey. Yorumlanmas konu veya işlerin devlet olan işlerin karşılaştırılabilir devlet vb geçmekte olan başkalarına sohbet hakkında

Bu biraz sizin ve anksiyete saldırıların üstesinden gelmek gibi çok kadar da zor değildir görebilirsiniz istihdam için yollar var. Bu alıştırmaların çoğu evde yapilabilecegini ve bu çevrimdışı kullanılabilir çok fazla yazı vardır. Anksiyete saldırıları ve eğlenceli değil ne zaman yanlış bir zamanda geldim, çok ve hatta bazen ölümcül tehlikeli olabilir. Bu sizin almak onu ve size yardımcı olacak tek kişi kurtulmak için bir .. bir . sen.
> yer değiştir

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder