10 Mayıs 2009 Pazar

Deri Hastalıkları Hakkında merak ediyorsunuz?

Dünyanın dört bir yanından insanların sayısı en yaygın olan sivilce, sedef ve egzama cilt bozuklukları, muzdarip. Bu cilt koşullar sadece kaşıntılı kuru değil, kırmızı deri, ama nedeni de itici blotches ve blemishes. Her iki hastalık da her yaştaki insanların etkileyebilir. Psoriasis de kalp hastalığı, diyabet veya depresyon gibi diğer sağlık sorunları ile ilişkili olabilir. Her üç tekrarlanmasını bu ortak cilt bozukluklarının, kronik sorunları şeyden sigara gibi, alkol ve aşırı stres koşulları ağır olabilir. Acne kirli neden olabilir veya bloke gözenekleri. Sedef veya egzama Vücudundaki deri hücrelerinin büyümesini bir kusur ile birlikte, bu koşulların nedeni gerçekten bilinen neden olabilir. Bu nedenle, pek çok kez belirti tedavi katlanılır bu hastalık için tek yoldur.

Acne gerçekten en yaygın cilt bozukluğu ancak birkaç şekilde işlenebilir. Birçok kişi imperfections gizlemek için telafi etmek için kullanın. Sadece daha fazla akne sorunları yapar. Akne tedavisi için en iyi yolu, diğer koşullar cilt belirtilen aynı olabilir. Bu yöntemler aşağıda belirtilen.

İşte sedef çok üreme organları vücudun tüm alanlarda etkileyebilir egzama farklı türleri vardır. Egzama en yaygın türü atopik egzama denir. Bu da zor olabilir. Sedef hastalığı ve farklı türlerde plak, yapma, püstüler ve erythrodermic içerir. Her ne kadar farklı türleri vardır, bunların çoğu da aynı şekilde tedavi edilir. Bu yöntemler sonraki sözü vardır.

Bu ortak cilt bozukluklarının tedavisi için birkaç farklı yolu vardır. Bazı insanlar doktorlar bir reçete almak için git yardımcı olmak için en iyi yoldur. Doktorlar muhtemelen steroid bir krem reçete, ancak bu her zaman çalışmıyor ve bazen almak ve gitmek bir ağrı daha fazla gibi ve sonra bir reçete bekleyin doldurulması gerekir. Burada ve cildinizin durumuna yardımcı olacak parayı kazanmak değil bazı şeyler var. Ilk şey beslenme değiştirmektir. Çiğ sebze ve organik taze meyve veya fındık yardımcı olabilir. Çünkü Omega yağ asitleri içeren Ayrıca, somon balığı ve diğer olumlu bir etkisi olabilir. Diğer parçaları da asit yardımcı kuru deri, çinko, vitamin B ve üzüm suyu girmek için içeren doğal işlenmemiş Hindistan cevizi yağı iyi yağ içerir. Yapacağımız sonraki şey şeyler durumu daha da kötü engel olmaktır. Çünkü cilt bozuklukları vardır çamaşır deterjan veya kaba yün giyim kumaş gibi bir şey ve ağır kokulu lotions cildin tahriş ve durum kötü olun. Yapmanın başka bir şey alerji testleri, veya her hastalık için diğer gelir şey takvim tutmak için yapmanız öfke kadar var. Sonraki ilaç çok basit bir. Yıkama ellerini çok sık ve nemlendirici koymak saat sonra. Ellerini üzerine Bakteri ile, hatırlamak durumu kötüleştirmek bu hafif nemlendirici çok fazla üzerinde neden olur kuruyan çamaşır olmadan.

Bu tür yeme alışkanlıkları veya bir ürün için bazı kumaşlar, Yardım giyiyor değişen olarak Geçiş Bell tarafından temizlemek ve kan arınmak yardımcı Cilt Hastalıkları denir. Nasıl kanda safsızlıklardan kurtulmak stresinden ve cilt bu bozuklukların utanç rahatlatmak yardımcı olur almak için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder