10 Mayıs 2009 Pazar

Kanama Hemroids en büyük Cure

Size hemroids kanama için en iyi tedavi mi arıyorsunuz? Peki bana hemoroid çok uğraşmak zor olabilir ve çok gün boyunca rahatsız size söyleyeyim. Ve bazen zaman büyük olanları veya onlar kötü onlar açılıvermek ve kanamak dikkat alındı. Bu olur, çünkü gerçekten açık ve yaralanma iyileşmesi zor olan, kanama basur onları tedavi etmek için fazladan önlem alabilir.

Neyse, bilinmesi gereken ilk şey düşmanıdır. Yani ... hemoroid küçük torbalar ait anüs çevresindeki alanı oluşturmaktadır. Ilave yük bu alanda uygulanan kimden Onlar sonuç. Genelde bunlar hamile kadınların görünür, kötü beslenme alışkanlıkları ve tembel bir sindirim sistemi ile adet döngüsü, kilolu insanlar ve insan sırasında kadınlar. Onlar ve görünebilir kadar endişe kaynağı olmaya başlar zarar değildir. Burada genellikle barsak hareketleri sırasında ve zarar olacak bile çok fazla baskı açık patlak Mayıs Bu kan noktalar olur sizin bağırsakları ve alanı ile gösterilebilir hatta itchier olacaktır.

Hemroids için gerçek bir tedavi bulmak için, ilk olarak rejim değiştirmek gerekir. Çünkü onların beslenme ve anüs çevresindeki damarlar için çok fazla baskı bağırsakları üreten insanların çoğu hemoroid aldıkları neden. Bu önlemek için daha fazla ekmek, sebze yemek ve deneyin meyve ve beslenme için daha fazla lif ekleyin.

Birçok tedavi olduğunu da hemroids kanama için bir yardım olarak çalışıyorum. Bu yardım azaltmak için kaşıntıya ve bu alanı temiz ve kuru tutmak yanma hissi. Eğer varsa onlara sıfırdan için ne yapabilirim yardımcı olacaktır kanama hemoroid var. Hemorrhoid mendil bazen acı ve rahatsızlık için yardım bulmak için en iyi. Onlar herhangi bir mağazada yüzgeci, ama kolay eğer bir işte kullanmak da bir diğer yöntem vardır endişelenmeyin elde edemezsiniz. Bir sıcak banyo her gün yaklaşık 15 dakika oturabilir. Eğer birden fazla bir gün daha iyi olacak yapabilirsiniz. Bu bölgede temiz tutmak, bu nedenle azaltmaya yardımcı olan şişme ve kaşıntıya.

Ayrıca başka bir şey olabilir ve kremler vardır bak. Bu iş için piyasada bazı kremler vardır. Bu ağrı ve doğal maddeler bazen yapılmış bulunmaktadır. Her ne kadar onları oluşturan durdurmak için neden olamaz zaman yapıştırın rektal alan için hemen belirtileri gidermek için uygulanır. Bu nedenle, bu nedenle diyet değiştirmek için önemli değildir.

Bazen hemoroid şeyler diyet dışında kaynaklanır. Ayrıca, hamile kadınlar ya da bir kadın adet döngüsü sırasında gelişebilir. Bu durumlarda, hemoroid kesinlikle uzak doğal bir şekilde devam edecektir. Hala, ancak yüksek lif beslenme alışkanlıkları pratikte bu durumda en iyi tedavi alan, ekstra gereksiz yük uygulamak için gayret temiz ve beklemek kadar geçiş tutmaktır.

Bazı insanlar da basur kanama için cerrahi bir çare düşünün. Doktorlar önce ameliyat için hemoroid için çare başka çözümler bulmak için çalışacağız. Burada cerrahi ile komplikasyonlar, ancak bu tek seçenek olabilir eğer büyük ve ağır hemorrhoid sorunlar var.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder