8 Mart 2010 Pazartesi

Prof. Dr. Ibrahim Adnan SARAÇOĞLU - Prof. Dr. Ibrahim SARAÇOĞLU

Değerli okuyucu,
Bitkilerin koruyucu, önleyici ve tedavi edici güçleri konusunda yaklaşık kırkiki yıldır aralıksız olarak bilimsel araştırmalar yapmakta olan bir bilim adamıyım.Tüm yaşamım boyunca sadece insana sevgide, saygıda ve hizmette yarıştım. Bu üç şeyi de Allah’ın rızasını kazanabilmek için yapıyorum. Bu sebeple, kitaplarımda ve internet sayfamda, yapmış olduğum araştırmalarımın sonuçlarını sizlerin hizmetine karşılıksız olarak sunmaktayım. Ancak, vermiş olduğum bilgilerin kesinlikle bir hastalığı teşhis amacı yoktur. Hekime gitmeden ve teşhis koydurmadan, şikâyetiniz her ne olursa olsun, kendi kendinizi tedavi etmeye kalkışmayınız. Hekiminizin verdiği ilaçlar varsa mutlaka kullanınız. Buradaki uygulamaları birer destekleyici olarak kullanınız. Hekim tarafından kesin teşhisi konulmamış hiçbir hasta ile görüşmediğimizin de kesin olarak bilinmesini önemle belirtmek isterim. Aynı şekilde, hekim tarafından teşhisi konulmamış hiçbir hastaya, destekleyici veya yardımcı bitkisel kür önermemekteyim.
Sorularınız için lütfen İLETİŞİM bölümündeki formu doldurarak gönderiniz. Ziyaretçi Defteri sadece görüşleriniz içindir. Ziyaretçi Defteri ve Hasta Görüşleri bölümlerine yazı yazan herkesin IP numarasının kayıt altına alınarak arşivlendiğini belirtmek isterim.
Değerli okuyucu, hiçbir şeyin sebepsiz yaratılmadığı bu alemde, hiçbir hastalığa karşı, kimse ümidini yitirmemelidir. Allah, Kur’an-ı Kerim Hicr suresi 56. ayetinde “ Rabbimin rahmetinden, sapıtmışlardan başka kim ümit keser?” buyurmaktadır. Demek ki, en son aşamada olanlar için bile bir ümit mutlaka olmalıdır.
Tüm okuyucularımın sağlıklarının daim olmasını dilerim.
Prof. Dr. İbrahim Adnan SARAÇOĞLU

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder