2 Mart 2010 Salı

Domuz gribinden son haber!

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, yüzlerce insan, domuz gribi salgını Türkiye artık kalmak alır Türkiye'de hayatlarını burada hastalığı domuz gribi söyleyerek bittikten kaybetti "dedi.

Bakan Akdağ, Etap Altınel Otel Sağlığı Geliştirme ve Kalkınma "Bu katıldı üzerine" atölyesinde. Soruları gündeme gazetecilerin açmadan önce ilgili yanıt verdi. Türkiye, insanlar yüzlerce, soru domuz gribi olayı ile ilgili sorun, "domuz bir salgının yayılmasını sonra yavaşlattı giribi hayatlarını kaybetti. Biz gündem dışına söyleyebiliriz. Bir ateşli dönem vardı, biz yaşadık. Üye Türkiye'de salgın durumu huzura kavuşmuş oldu. ben ikinci bir dalga olurmu bilmiyorum, bilim adamları da bizim dünya gibi, "dedi izliyorsanız.

Sağlık Bakanı Akdağ, iddia gündeme İlaçlara ilişkin tartışmalarda Avandia adlı açıklık vardı ile ortak bir kalp krizi neden olur. Akdağ, bu ilaçların Türkiye'de de yasaklanmış değildi dikkatimi çekmişti, şöyle dedi:

"Bu ilaçlar hakkında 2007 yılından beri takip edilmektedir. 2008 yılında, uyuşturucu. Kalp hastalığı ilacın kullanılmasıdır reçete bilgileri eklenecek bizim doktor ne tebliğ edildiği doğru değildir. Aralık ayında doktorların yazdığı bir mektupta, biz bilgilendirdi. diyabet ve diyabet için ilaç yetersiz durumlarda kullanılır oldu burada uyuşturucu hastalarda ilaç dirençsiz kullanılan bir grup. değil soru her hasta için kullanılabilir. Türkiye'de diyabetiklerde çok sayıda ve çok şeker uyuşturucu konuşulmaktadır. A karar ilgili kurumların piyasaya çekilmesi konusunda alınmaz. Kısıtlamalar kullanımı. Ayrıca ilaç yan etkileri takip. Takip ortak yan etkileri hakkında hasta bir doktor yok ".

'Balıkesir OLMADI HASTANESİ İHMAL'

Siteleri eleştirildi patlama Balıkesir Gruz hastaneler yardım yönünde yerleştirmeyin alarak nedeniyle? 'Bakan Akdağ soru için, patlama için bölgemizde yakın "bir ilçe. Büyük bir iş bölge hastanesi durumunda büyük bir kısmı kabul edemeyiz. Süratla Bizim ambulans olay yerine intikal edildi. Hastaneye yoğun transfer edildi yanık bakım yapılabilir. Türkiye son yıllarda olarak, kapsamlı gelişmeler bakım yanmak ilgilidir. Geçmişte zaman kaza bu tür yaralı için yatak olamazdı. Biz böyle bir durum yapmak değil karşılaşmak, bizim yaralı yoğun transfer edildi bakımı, "dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder